0 emner
Dalgas Avenue 4
8000 Arhus C
Sektion for Idræt, Aarhus Universitet
info@occlude.dk
Returvarer

Vil du returnere en vare?

Regler for returnering

Alle varer kan returneres inden 14 dage, fra den dato du har fået din vare. Fortrydelsesretten bortfalder naturligvis, hvis du har taget varen i brug i en sådan grad at det forringer varens salgsværdi. Som kunde betaler du selv for returnering af din vare.

Fortryder du din ordre skal du gøre følgende
  • Sende os din vare til Dalgas Avenue 4, 8000 Aarhus C. Att: Thomas Cortebeeck – Occlude 
  • Sende en e-mail til info@occlude.dk hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at returnere din vare.
  • Returnere varen i samme mængde og stand, som da du modtog den. Varen skal derfor være ubrugt og må ikke være vasket.
  • Sende os varen retur i original emballage, og sørg for at pakke den forsvarligt ind.
  • Efterfølgende krediterer vi beløbet på din konto indenfor 10-14 dage. Har du handlet med kreditkort eller dankort, modtager du pengene på din konto. Alternativt kan du nægte at modtage varen, eller returnere den på returadressen.
Ombytning

Har du bestilt en forkert størrelse, kan du altid ombytte din vare inden for 14 dage, fra du har modtaget den. Muligheden for ombytning bortfalder naturligvis, hvis du har taget varen i brug i en sådan grad, at det forringer varens salgsværdi. Som kunde betaler du selv for ombytning af varen. Reglerne for ombytning af en vare foregår på samme måde som ved returnering. Du skal derfor følge vejledningen for returnering af en vare. Efterfølgende skal du selv gå ind og bestille din ny vare i den rigtige størrelse.