0 emner
Dalgas Avenue 4
8000 Arhus C
Sektion for Idræt, Aarhus Universitet
info@occlude.dk
Top Liste 10 Besten Online Casino Seiten in Deutschland 2022
Occlude

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Occlude ApS

CVR: 38169432

Dalgas Avenue 4, 8000 Aarhus C, Danmark – DK

Leveringsbetingelser

Vi leverer altid vores varer, så længe lager haves. På occlude.dk/webshop vises den aktuelle lagerbeholdning, og varerne vises således kun på vores webshop, hvis de er på vores lokale lager, fjernlager eller hvis de er blevet bestilt fra vores leverandør. Ved bestilling af varer angivet som bestillingsvare, forbeholder vi os retten til at sende ordren enten samlet eller delvist når varerne er på lager. Vi tager forbehold for udgåede varer, trykfejl og pris- eller afgiftsændringer. Vælger du Post Nord Privat, kan du få leveret lige til døren.

Leveringstid

Den forventede leveringstid på din pakke fra Occlude er 2-3 dage.

MOMS

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Betaling

Vi gennemfører først betalingen og trækker pengene fra din konto, når vi sender pakken. 

Returret – Fortrydelsesret

Såfremt du mod vores forventning fortryder dit køb, kan varen returneres indenfor 14 dage, fra du har modtaget varen. Fortryder du købet skal du returnere varen i den samme mængde og stand som da du modtog den. Det vil sige at varen skal være ubrugt, og heller ikke må have været vasket. Skulle du mod forventning have taget produktet i brug, er det en vurderingssag, hvor stor en del af købesummen du vil få returneret.

Du skal sørge for at pakke varerne i den emballage du modtog varen i fra os, eller på anden made pakke dem forsvarligt. Din fortrydelsesret bortfalder delvist eller helt, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. 

 

Returnering

Ønsker du at returnere en vare skal du gøre følgende:

  • Benytte dig af Occludes returportal på shipmondo – Du betaler selv for fragten af din vare.
  • Linket til returportalen er https://return.shipmondo.com/occlude – Følg den stepvise vejledning på returportalen.
  • Returnere varen i samme mængde og stand, som da du modtog den. Varen skal derfor være ubrugt og må ikke være vasket.
  • Sende varen retur i original emballage, og sørg for at pakke den forsvarligt ind.
  • Efterfølgende krediterer vi beløbet på din konto hurtigst muligt.

 

Ombytning

Har du bestilt en forkert størrelse, kan du altid ombytte din vare inden for 14 dage, fra du har modtaget den. Muligheden for ombytning bortfalder naturligvis, hvis du har taget varen i brug i en sådan grad, at det forringer varens salgsværdi. Som kunde betaler du selv for ombytning af varen. Reglerne for ombytning af en vare foregår på samme måde som ved returnering. Du skal derfor følge vejledningen for returnering af en vare. Efterfølgende skal du selv gå ind og bestille din ny vare i den rigtige størrelse. 

Persondata ved køb

Hvis du foretager køb på vores website, indsamler vi personoplysninger om dig. Disse oplysninger dækker over fornavn, efternavn, din adresse og din e-mail adresse eller telefonnummer. Disse oplysninger er ikke opbevaret krypteret og de transmitters heller ikke i krypteret form. Såfremt du handler på vores website, accepterer du således at vi har mulighed for at slå disse oplysninger op via din e-mailadresse eller telefonnummer. Det betyder at dine persondate er tilgængeligt og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Hvis du ønsker disse persondata slettet, skal du kontakte os på info@occlude.dk

Dine kreditkortoplysninger krypteres, og bliver ikke lagret hos os. Hvis du indtaster din e-mailadresse eller telefonnummer accepterer du, at vi har mulighed for at kontakte dig pr. SMS eller mail med ordreinformationer. Du accepterer desuden vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du bruger vores hjemmeside, og desuden vores brug af cookies. Den data du sender i forbindelse med dine køb er SSL-krypterede, og det er derfor kun PBS, der har mulighed for at aflæse dem. Pengene trækkes først på dit kort når ordren er færdiggjort.

 

Reklamation

Hvis du handler hos Occlude har du 24 måneders reklamationsret. For dig betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, få afslag af prisen eller få pengene tilbage afhængigt af den pågældende situation. Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået efter forkert brug af produktet eller anden fejlagtig adfærd. Occlude er medicinsk registreret udstyr, og vi garanterer som minimum en holdbarhed på 100 brugsgange jf. vores brugsvejledning. Varer der bliver returneret med reklamation, vil enten blive repareret eller erstattet indenfor 7 hverdage, fra vi modtager varen. Såfremt en erstatningsvare ikke haves, vil vi kreditere beløbet indenfor 7 hverdage. Du skal sørge for at reklamere inden for en rimelig tid, efter du finder manglen på varen. Reklamation indenfor 2 måneder vil anses som rettidig.

Ønsker du at reklamere på et produkt, bedes du sende en e-mail til info@occlude.dk – Skriv reklamation i emnefeltet.

Du bedes oplyse om hvad problemet på din returvare er, så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Hvis din reklamation er berettiget, vil dine fragtomkostninger blive betalt. Vi sender en returlabel.

Du bedes sørge for at varen sendes tilbage til os i en forsvarlig emballage.

 

Klager

Hvis du oplever en urimelig behandling vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan behandle din sag bedst muligt. Du bedes skrive til info@occlude.dk. Vi anbefaler telefonisk kontakt, hvis du ønsker en kortere behandlingstid. Enhver tvist mellem Occlude og kunde, er selvfølgelig underlagt dansk lovgivning.

 

Markedsføring

Såfremt man ikke ønsker at modtage opslag eller opdateringer fra Occlude, er det altid muligt at afmelde sig. 

 

Andet

Du skal minimum være fyldt 18 år for at handle på Occlude.dk  – du skal have samtykke fra dine forældre, såfremt du ikke er fyldt 18 år.

Har du nogle spørgsmål, bedes du kontakte os på info@occlude.dk