Returvarer

Vil du returnere en vare?

 

Alle varer kan returneres inden 14 dage, fra den dato du har fået din vare. Fortrydelsesretten bortfalder naturligvis, hvis du har taget varen i brug i en sådan grad at det forringer varens salgsværdi. Hvis du vil sende varen retur burger du den vedlagte returlabel. Der er gratis retur, men vi opkræver et administrationsgebyr på 29,-.

Fortryder du din ordre skal du gøre følgende:

  • Sende os din vare med den medsendte returlabel.
  • Retunere varen i samme mængde og stand, som da du modtog den. Varen skal derfor være ubrugt og må ikke være vasket.
  • Sende os varen retur i original emballage, og sørg for at pakke den forsvarligt ind.
  • Udfyld den medsendte returseddel, og medsend denne sammen med varen.
  • Efterfølgende krediterer vi beløbet (eksklusiv administrationsgebyr på 29,-) på din konto indenfor 10-14 dage. Har du handlet med kreditkort eller dankort, modtager du pengene på din konto. Alternativt kan du nægte at modtage varen, eller returnere den på returadressen.

Ombytning

Skulle varen med vores forventning ikke leve op til dine forventninger, eller passer størrelsen ikke, kan du altid returnere varen indenfor 14 dage fra du har modtaget den. For at sende varen retur til os, skal du brugte den vedlagte returlabel. På den fremsende returseddel kan der findes mere information. Denne skal desuden udfyldes og sendes med returvarerne. Husk at pakke varerne forsvarligt ind. Efter du har sendt varen retur gennemfører du en ny bestilling åå vores hjemmeside på den vare du ønsker. Dette er den absolut hurtigste made hvorpå du kan få din nye vare leveret.

Når vi har modtaget din returvare, krediterer vi købesummen (eksklusiv administrationsgebyr på 29,-) indenfor 10-14 dage. Sårfremt du har handlet med kreditkort eller dankort vil beløbet blive tilbageført til din konto.

Hvis din vare er købt til tilbudspris, og skal du have den byttet til en anden størrelse eller lignende, er det ikke muligt at få ombyttet den til samme lave pris. Du skal derfor beytte dig af fortrydelsesretten indenfor 14 dage, hvor du således får pengene retur. Herefter kan du bestille varen på ny i den korrekte størrelse, til prisen på det pågældende tidspunkt.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem og med d. 6 januar, under de helt samme regler og forudsætninger som alle de andre returvarer.